Om oss

Välkommen till en plats där vi återupplivar spelen från vår barndom och delar dem med en ny generation spelentusiaster. Oldgames.se är inte bara en sida; det är en gemenskap för alla som delar en passion för retrospel. Från klassiska arkadspel till de ikoniska konsolspelen som definierade 90-talet, strävar vi efter att bevara minnena och upplevelserna som dessa spel skapade.

Bakom kulisserna på oldgames.se står vi, Erik och Anna, två retrospelsentusiaster som har omvandlat vår passion till denna webbplats. Med bakgrund inom IT och en livslång kärlek till spel, började vi oldgames.se som ett projekt för att samla och dela våra favoritspel från förr. Vår mission är att göra det enkelt och roligt för folk att återupptäcka de spel som format branschen och att introducera dem för nya spelare.

Erik, med en förkärlek för de tekniska aspekterna av retrospel, ansvarar för att säkerställa att alla spel fungerar smidigt på moderna system. Hans expertis ligger i emulering och att återskapa den autentiska spelupplevelsen som vi alla minns.

Anna, med ett öga för design och en passion för spelkultur, tar hand om webbplatsens utseende och känsla samt communitybyggande. Hennes engagemang säkerställer att oldgames.se inte bara blir en plats att ladda ner spel utan också en plats där likasinnade kan dela sina erfarenheter och historier.

Tillsammans hoppas vi att oldgames.se blir din go-to destination för allt relaterat till retrospel. Vi ser fram emot att dela vår passion och kunskap om dessa tidlösa klassiker med dig.