World of Warcraft har runt 7,25 miljoner prenumeranter

Game Developers Conference erbjöd som vanligt massor av paneldiskussioner, presentationer och keynotes, och en av de många utvecklarna som deltog var Blizzard. Bland annat hade de bakom stängda dörrar en presentation om statusen för {World of Warcraft} – och det visar sig nu att det är mer populärt än på väldigt länge.

I en tråd på Resetera finns bilderna som användes, vilka bland annat avslöjar att World of Warcraft just nu har 7,25 miljoner månatliga prenumeranter med en uppåtgående trend och är mer populärt än på väldigt länge. Vi får även veta att lanseringen av {World of Warcraft: Classic} blev ohyggligt populär och överträffade alla förväntningar och skickade upp antalet prenumeranter till över åtta miljoner.

Det avslöjades också att {World of Warcraft: Shadowlands} gjorde många spelare besvikna, men att Blizzards satsning på större transparens och bättre dialog med communityt ledde till att de i slutändan återfick förtroendet.

Kort sagt, räkna inte med att World of Warcraft kommer försvinna på länge, tvärtom tycks det vara något vi kommer få se mer satsningar på framöver.

<bild>Vad är dina egna erfarenheter av World of Warcraft?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar