Vad tror du att vi får se kommande Nintendo Direct

De nya Switch-titlarna som ska fylla resten av 2024 (tills dess att efterföljaren släpps, mer eller mindre), ska presenteras i en Nintendo Direct-presentation som företaget officiellt bekräftat går av stapeln i juni. Efter att dammet lagt sig från Summer Game Fest och respektive Playstation-, Xbox- och Ubisoft-event har det japanska företaget bara två tillfällen kvar för att sända sin show: antingen den här veckan eller nästa vecka. Mest troligt tisdag eller onsdag, enligt deras tradition.

Oavsett när Nintendo Direct i juni sänds spekulerar fansen redan i vad vi kommer få se. De mest optimistiska hoppas på den första visningen av {Metroid Prime 4}, ett spel som presenterades till Switch men som genomgått ett utvecklingshelvete med två utvecklarbyten. Därmed skulle det vara förvånande om det inte kom till tillverkarens nästa konsol istället. Men vad händer om Samus Aran dyker upp i Metroid 6 med en ny sidoscrollande del, kanske utvecklad av Mercury Steam precis som {Metroid Dread}?

Andra, mer konservativa satsningar handlar om remakes och remasters från Gamecube-eran. Eftersom {Metroid Prime Remastered} blev en sådan hit förra året vore det logiskt att se en mindre påkostad samling av {Metroid Prime 2: Echoes} och {Metroid Prime 3: Corruption} för att slutföra Retros trilogi till Switch. Och på tal om samlingar har det varit en öppen hemlighet i flera år att Nintendo haft den kubformade konsolens två Zelda-spel, The Wind Waker HD och Twilight Princess HD (Wii U-versionerna), redo att släppas vid tillfälle. Är det kanske dags nu? Dessutom har vi andra som hoppas på A Link Between Worlds i HD…

Sedan finns det de knasigare idéerna: är det nu dags för det försvunna {Hollow Knight} Silksong som folk efterfrågat så länge? Kommer {Grand Theft Auto V} äntligen bli verklighet till Switch? Och med den dubbla överraskningen av {Lego Horizon Adventures} och {Civilization VI} till hybriden, kommer Microsoft släppa {Hi-Fi Rush} eller vänta på Switch 2?

Vi på Gamereactor känner till några spel som ska visas kommande Direct som vi inte kan berätta om, men ingen av dem är bland ovan nämnda spel. Vilka titlar hoppas du få se till Switch under resten av året? Och vad skulle vara din drömutannonsering?

<bild>Denna eller nästa vecka är det dags för Nintendo Direct.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar