Turn 10 utlovar späckade månader för Forza Motorsport

{Turn 10} har kontinuerligt optimerat och förbättrat {Forza Motorsport} ända sedan det släpptes i oktober 2023, och idag finns det gott om extra innehåll och bilar att kolla in och prova på, inklusive välkomna justeringar av spelelement och system, inte minst det tidigare så tröttsamma framskridandet i racingtiteln. {Turn 10} är dock inte färdiga med sina uppgraderingar ännu, utan har nu avslöjat hur den närmaste framtiden ser ut.

Utöver att lägga till fler banor kommer {Turn 10} att lägga till ett åskådarläge, liksom Endurance-race, en radar för bilar i närheten, förändringar i Forza GT-bildivisionen samt stöd för Logitech TrueForce. Utöver detta kan vi förvänta oss förbättringar av multiplayerläget så det blir bättre på att para ihop förare med mer liknande rating, som i sig nu kommer att beräknas baserat på data från dina senaste 20 lopp och inte tio.

Det vankas dessutom justeringar av tävlingsreglerna i spelet, där {Turn 10} aktivt ser över problemet med att förare som åks på bakifrån kan straffas och att de som sideswipar andra straffas hårdare. AI:n kommer också att genomgå vissa förändringar med målet att komma tillrätta med de onödiga inbromsningarna och agera mindre oberäkneligt när man blir omkörd.

Det finns ingen tidslinje för när dessa förbättringar släpps, annat än att det ska ske de närmaste månaderna.

<bild>Forza Motorsport finns ute nu och ingår med ditt Game Pass-abonnemang.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar