Timesplitters-skaparen säger sig nu vara helt klar med serien

Efter två decennier såg det äntligen ut som om vi skulle få ett nytt {Timesplitters}, när Embracers framgångar tog slut och pengar blev ett akut problem som fick dem att säga upp anställda, lägga ner spel, sälja av tillgångar och stänga studios. En av de utvecklare som drabbades hårt var Free Radical Design.

De tvingades ta ner skylten helt och utvecklingen av deras kommande Timesplitter 4 avbröts. Och efter sisådär tjugo års kamp att för göra spelet, säger Free Radical Designs medgrundare Steve Ellis nu till VGC att han är klar med serien, och tillägger att han inte vet vad som skulle krävas för att få honom att tänka om:

"It’s probably the end of me being involved with Timesplitters. I don’t know if Plaion or Embracer will do anything with it. I don’t know what it would take to get me to want to go through all that again. It was a big letdown."

Ellis antyder dock att han arbetar på något annat spelrelaterat, så det verkar som om han blir kvar i branschen. Men förvänta dig alltså inte att han ska arbeta på Timesplitters igen, serien är förmodligen död för alltid den här gången.

<bild>Vilket Timesplitters var din favorit?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar