The Wolf Among Us 2 är fortfarande på väg

{The Wolf Among Us 2} är uppföljaren till det hyllade {The Wolf Among Us} från 2013, baserat på Bill Willinghams serietidning Fables, och det utannonserades redan 2017, med en planerad release under 2018. Det sköts sedan upp till 2019, men innan det hann släppas stängdes Telltale Studios och projektet lades ner.

Resterna av Telltale Studios köptes av LCG Entertainment 2019 och de återupplivades som Telltale Games, varpå The Wolf Among Us 2-arbetet återupptogs. Det visades upp under The Game Awards 2022, men sedan dess har det varit oroväckande tyst.

Spelet utvecklas i samarbete mellan Telltale Games och Deck Nine Games, som även arbetade tillsammans på Expanse: A Telltale Series. Men 2023 stötte projektet på nya problem när Telltale Games varslade de flesta av sina anställda och Deck Nine följde efter med uppsägningar av 20% personalstyrkan.

Nu bekräftar dock Telltale Games för IGN att titeln fortfarande är under utveckling. Tyvärr låter det som att det ännu inte lämnat förproduktionen ens efter alla dessa år, och de uppmanar alla att förbereda sig på att det är långt kvar innan det vankas premiär.

Nåja, så länge det lever får vi väl vara nöjda efter alla dessa turer, eller vad säger ni?

<bild>Ett spel som milt sagt låter vänta på sig.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar