Street Fighter 6-utvecklarna vill göra nytt Capcom vs SNK

En av de viktigaste utannonseringarna för fightingspelarna under den nyligen avslutade Summer Game Fest var avslöjandet att fyra nya karaktärer kommer till {Street Fighter 6}, varav två är gäster från en annan fantastisk fightingspelserie, SNK:s Fatal Fury. Detta fick oss att fundera på om det råder bra stämning mellan Capcom och SNK, och faktum är att Street Fighter 6-skaparen Takayuki Nakayama och producenten Shuhei Matsumoto bekräftade detta i en intervju med oss i Los Angeles, vilken du kan se nedan.

<video>

I samma intervju, och baserat på det fantastiska mottagandet av dessa karaktärer, frågade vi dem om det innebär att fansen kan vänta sig en ny crossover mellan Capcom och SNK, och svaret var ganska hoppfullt:

Vi fick faktiskt även prata med SNK-teamet på Summer Game Fest och vi ställde samma fråga till dem. Mellan skämten till det andra teamet sade faktiskt chefsproducenten för nästa {Fatal Fury: City of the Wolves}, Yasuyuki Oda, "maybe we’ll do it directly on our own". Du kan höra hans svar nedan 2:220 in i videon:

<video>

Även om det är spel som handlar om att slå varandra på käften, är det få genrer som skapar en bättre gemenskap än fightingspel.

<bild>Nu håller vi tummarna för mer Capcom vs SNK va?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar