Steam återbetalar pengarna för Ghost of Tsushima: Director’s Cut

Digitala butiker som Steam, Epic Games Store och Green Man Gaming har börjat automatiskt återbetala pengar till de som köpt {Ghost of Tsushima: Director’s Cut} i regioner/länder där Playstation Network inte finns tillgängligt. Vi vet inte om det här är något de har valt att göra eller om det är något Sony bett dem att göra.

Sony och Sucker Punch har i skrivande stund inte kommenterat de automatiska återbetalningarna, men på olika sociala medieplattformar har spelare börjat klaga på att deras förhandsbokningar annullerats. På Steam står det:

"You are receiving a refund for a game you pre-purchased – Ghost of Tsushima. The publisher of this game is now requiring a secondary account to play portions of this game – and this account cannot be created from your country."

Eftersom Sucker Punch är en del av Playstation verkar det som att Sony beslutat att avbryta förhandsbokningar i de berörda territorierna, detta efter att {Helldivers II} fick fler än 300 000 negativa recensioner på Steam under förra helgen på grund av kravet på ett Playstation Network-konto för att spela spelet på PC.

Sucker Punch själva har tidigare kommenterat PSN-kravet till PC och säger att det inte behövs för singleplayer, men väl för multiplayer. Om detta ändrats är ännu oklart. Ghost of Tsushima: Director’s Cut lanseras till PC den 16 maj.

<bild>Ska du skaffa detta till PC?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar