Starfield verkar få högre bilduppdatering till Xbox senare i år

Även om det kanske var väntat, så var det många som blev besvikna när det för snart ett år sedan stod klart att Bethesdas rollspel {Starfield} skulle köras i 30 bilder per sekund. Även om det inte är något multiplayer-actionspel, så är det många som föredrar ett mer följsamt och mjukt spel.

Och kanske har Bethesda hörsammat detta. För när Bethesda-legenden Todd Howard nyligen gästade Kinda Funny Gamescast, passade han på att lite kryptiskt berätta att "we’re adding other display modes on consoles people have asked for", vilket rimligen bara kan betyda en bättre bilduppdatering.

Medan vi tvivlar på att Bethesda kan få spelet att köra med dubbla bilduppdateringen till Xbox på grund av alla system som hela tiden körs (något Howard berättar mer om i den länkade och mycket intressanta podcasten), så skulle vi kunna tänka oss en 33%-ig ökning till 40 bilder per sekund, vilket hade gett ett märkbart bättre flyt.

Howard utlovade även att moddar är på väg till Xbox-versionen av Starfield när han tillfrågades om det:

"Absolutely, 100%. We’ve seen it become such a huge thing for Fallout and Skyrim, that’s definitely something that’s really important to us."

Han vill däremot inte berätta när moddarna släpps, men säger att vi kan förvänta oss mer information "snart":

"You’re gonna hear some information about that soon. I don’t have a date to announce on when its full release is coming it’s really important to us. Our modders out there have been incredible."

Kort sagt verkar det vara riktigt mycket spännande på gång och som vi kunde berätta tidigare idag är det även en stor sommaruppdatering på väg, utöver den sedan tidigare utlovade expansionen Shattered Space som släpps till hösten

<bild>Vad tror du Howard syftar på?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar