Starfield kan snart spelas i 60 bilder per sekund till Xbox

Bethesda Game Studios har ägnade månaderna efter lanseringen av {Starfield} åt att lyssna på feedback och lovade att många av våra önskemål skulle uppfyllas i framtida uppdateringar. Vi har sett några små exempel på detta, men det största och viktigaste hittills väntar precis runt hörnet – och överträffar det vi rapporterade om igår.

Todd Howard och hans team avslöjar nu att Starfield kommer få sin största uppdatering hittills den 15 maj, samt att PC-spelare kan testa den redan nu via Steam Beta. Vi slår vad om att många av er kommer nyttja möjligheten, då uppdateringen innehåller väldigt efterfrågade saker som detaljerade stadskartor, svårighetsgrader och ett Ship Decoration-läge för fartygens interiör. Xbox Series X-ägare (kommer inte finnas tillgängligt till Series S) kan också se fram emot grafikinställningar som gör att vi kan välja mellan 30 och 60 bilder per sekund (och 40 om du har en VRR-skärm). Det låter dock som om vi inte ska förvänta oss att det körs med perfekta 60 bilder per sekund, eftersom utvecklarna noterar att screen tearing kan uppstå när man spelar med högsta bildhastigheten.

Det här är bara några av höjdpunkterna. Uppdateringen levereras även med en hel galax buggfixar som du kan hitta listade i länken ovan. Hur de nya kartorna och mycket annat ser ut kan du kolla in i videon nedan.
<video>
<bild>Om två veckor blir Starfield betydligt mer följsamt även till Xbox.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar