Rykte: Perfect Dark ska visas upp nästa månad

Det är ovanligt gott om rykten just nu, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det vankas flera stora spelevent första halvan av juni (samt eventuellt Sony redan denna månad).

En av de bekräftade tillställningarna är Xbox Games Showcase den 9 juni, där vi väntas få se bland annat {Avowed}, {Indiana Jones and the Great Circle} samt {Gears 6}. Men det kommer såklart bli mer än så och det florerar massor av uppgifter om just detta.

Förra veckan kunde vi rapportera att pålitlige insidern och journalisten Jeff Grubb menade att {Perfect Dark} var i ett risigt skick och därmed sannolikt har långt kvar tills det kan visas upp. Men det är inte alla som håller med om detta.

En annan pålitlig insider är Nate the Hate, och han hävdar istället att Perfect Dark faktiskt ska visas upp i juni. Under en diskussion med Spawn Wave i senaste DirectXbox-podcastavsnittet förklarade han:

"At this point, I fully expect that we will see Perfect Dark next month, and that some of the more recent rumors may have been outdated information, perhaps […] I’ve have been hearing things this week that Perfect Dark is not in that bad of a state."

Vem som faktiskt har rätt återstår att se, men det är värt att nämna att Grubb själv kommenterade detta och skrev att han nu också nåtts av uppgifter att Perfect Dark ska visas upp på Xbox Games Showcase.

Något att se fram emot, kanske?

<social>https://twitter.com/GPTGamingNews/status/1789341519251460143</social>

<bild>Det verkar vara dags för Perfect Dark.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar