Rykte: Nedlagd expansion till Cyberpunk: 2077 skulle utspela sig på månen

Från början var tanken att CD Projekt Red skulle släppa ett flertal expansioner till Cyberpunk: 2077, men utöver massiva mängder buggfixar blev det till slut bara en (riktigt bra) sådan och nu, knappt tre och ett halvt år efter släpp, anser de sig färdiga med V, Johnny Silverhand och gänget. En nedlagd expansion ska dock ha läckt och letat sig ut på nätet och, hör och häpna, den skulle utspela sig på månen.

Det var en anonym 4chan-användare som härom dagen postade en tråd kallad Cancelled moon expansion som snabbt väckte uppmärksamhet. Användaren pekade på en mängd förmodat äkta filer som dataminats fram, och diverse bilder på månbaser och en karta över platsen expansionen skulle äga rum på. Om läckan skulle visa sig vara sann återstår det att se huruvida konceptet istället letar sig in i Cyberpunk-uppföljaren Project Orion, vilken är under utveckling sedan en tid tillbaka.

Kolla in ett urval av bilderna nedan eller dyk själv in och läs tråden här. Hade du velat se ytterligare expansioner till Cyberpunk: 2077?

<bild></bild>

<bild></bild>

<bild></bild>

<bild></bild>

<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar