Rykte: Nästa Tomb Raider har öppen spelvärld och utspelas i Indien

Det har gått sex år sedan Shadow of the Tomb Raider släpptes år 2018 (samma år som Alicia Vikander spelade Lara Croft i den senaste Tomb Raider-filmen), vilket innebär att vi inte sett något nytt från serien på väldigt länge.

Men enligt läckaren V Scooper på X kan detta vara på väg att förändras. Han/hon säger att "Next Tomb Raider game will be fully open world and set in India" och att det kommer presenteras "soon". Spelet beskrivs så här:

"Featuring vast sceneries, free use of the motorcycle, parachute, and common Lara’s traversal methods to unrestrictedly navigate across a big map and its challenges."

Läckaren hävdar sig till och med ha en uppfattning om när det ska släppas, och skriver att det är tänkt att "release in less than a year if there are no delays. But this is totally not locked."

Även om detta är information från en källa som vi inte är helt bekanta med, delade den mycket pålitliga Insider Gaming denna nyhet, och tillade att V Scooper är "a Twitter user with a history of past scoops", vilket gör det åtminstone något mer trovärdigt.

Vi har vetat i flera år att ett nytt Tomb Raider är under produktion och att det utvecklas med Unreal Engine 5. Det har också funnits gott om rykten som hävdar att nästa Tomb Raider verkligen skulle ha en öppen värld, men all information ovan är fortfarande obekräftad så ta det med den vanliga mängden salt (vi föredrar kosher).

<social>https://twitter.com/thevscooper/status/1786138593788059870</social>
<bild>Låter detta som ett bra upplägg för nästa Lara Croft-äventyr, tycker du?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar