Rykte: Chris Evans är redo att reprisera sin roll som Captain America

Superhjältefans världen över jublar. Det rapporteras nämligen nu att Chris Evans skrivit på ett nytt kontrakt för Marvel och Disney, samt är redo att ännu en gång dra på sig Captain Americas stövlar och rädda världen.

Steve Rogers saga slutade som bekant i Avengers: Endgame efter att ha valt kärleken och att tillbringa sin kvarvarande tid med Peggy snarare än att återvända till modern tid. Istället föll ansvaret på Sam Wilson att bära skölden vidare.

Något vi bland annat fick se i The Falcon and the Winter Soldier häromåret, men också i kommande Captain America: Brave New World som får biopremiär nästa år. Men att fansen saknar Chris Evans är ingen hemlighet.

För trots att det florerat en hel del rykten kring Evans och hans eventuella återuppståndelse som kaptenen vi alla älskar, så har inget konkret materialiserats. Men man skall aldrig säga aldrig, för nu är skvallret igång igen.

Enligt en insiderkälla rapporteras nämligen Evans äntligen ha gått med på att reprisera sin roll i kommande Avengers: Secret Wars. Men påstås även göra en cameo i MCU redan till sommaren, då som The Human Torch i Deadpool & Wolverine.

Vad tror du, kommer Evans dyka upp som Captain America igen eller är han helt färdig med rollen?

<bild>"Jag kan göra detta dagen lång".</bild>

Källan

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar