Rykte: Årets Call of Duty utannonseras denna månad

Att det ska komma ett Call of Duty i år vet vi redan, och väldigt trovärdiga rykten säger att det blir ett spel i Black Ops-serien med Gulf-krigstema. Men när ska detta isåfall visas upp?

Om vi får tro Insider Gaming och CharlieIntel (och det bör vi göra, de är båda väldigt bra källor) så kommer det ske redan denna månad. Det vet vi tack vare datagrävare som hittat bevis i den senaste Warzone-uppdateringen, som innehåller flera referenser till nästa Call of Duty. Detta inkluderar bland annat ett vapen-blueprint med siffran sex (det finns sedan tidigare fem {Call of Duty: Black Ops}, där det senaste var Cold War) skriven med romerska siffor, något som möjligen kan tyda på att titeln blir Call of Duty: Black Ops 6, sam att Black Ops-karaktären Frank Woods av mystisk anledning är på väg till Warzone.

Även om spelet visas upp denna månad, lär vi få vänta tills Microsofts Xbox Games Showcase den 9 juni på att få se mer. Efter deras event vankas nämligen ett till som ryktas vara helt dedikerat till årets Call of Duty.

<social>https://twitter.com/charlieINTEL/status/1785728837197725755</social>
<social>https://twitter.com/charlieINTEL/status/1785742984786378966</social>
<bild>Hur sugen är du på Gulfkriget som tema?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar