Röstskådespelare hävdar att Clockwork Revolution släpps 2025

Just nu vet vi att {South of Midnight}, {Fable} och {Doom: The Dark Ages} lanseras under 2025, och de kanske får sällskap av någon av de andra Xbox Game Studios-titlarna som vi redan känner till, till exempel Fable, {Gears of War: E-Day}, {Perfect Dark} eller {State of Decay 3}.

En annan kandidat som kan tänkas lanseras nästa år är rollspelet {Clockwork Revolution}. Vi har inte hört något officiellt från Inxile Entertainment sedan utannonseringen förra året, men en röstskådespelare som är involverad i produktionen tror att det har premiär under 2025.

Röstskådespelaren har medverkat i en lång radda av spel, inklusive just Clockwork Revolution, och hävdade detta via Reddit" target="_blank">Reddit</a>. Tråden har sedan dess tagits bort, men flera användare i den tråden bekräftar dock att det är en riktig röstskådespelare och ingen som bara gissar.

Utöver Clockwork Revolution tror samma person att även Ace Combat 8 släpps 2025, men vi rekommenderar fortfarande att du tar detta med en nypa salt, och Inxile själva antyder på X att uppgifterna inte nödvändigtvis stämmer.

<bild>Inxile Entertainment är en oerhört begåvad rollspelsmakare.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar