Rapport: Räkna med fler XDefiant-förseningar

Det fanns en förhoppning om att Ubisofts Call of Duty-liknande arenaskjutare {XDefiant} skulle lanseras innan slutet av det här räkenskapsåret (som avslutas i slutet av denna vecka). Detta bekräftades i en finansiell rapport i början av året, men nu ser det mycket osannolikt ut att detta blir verklighet.

Insider Gaming hävdar nu att shootern befinner sig i något av ett limbo, eftersom cheferna på Ubisoft fortsätter att kräva förändringar och funktioner som ska införlivas för att få spelet att likna Call of Duty ännu mer. Detta har i sin tur lett till att utvecklarna missar interna deadlines och att spelet försenas gång på gång, medan teamet står inför utmaningen att lägga till ännu fler system i spelet i sista minuten, vilket vanligtvis resulterar i nya problem som måste lösas.

Angående premiären står det i rapporten att Ubisoft i dagsläget inte ens har en tydlig plan för när XDefiant ska släppas. Lyckligtvis är det inte tal om någon nedläggning, men det låter som att vi kan komma att få vänta väldigt länge.

<bild>Det här spelet lär dröja. Länge.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar