Rapport: Microsoft ger ut Toys for Bobs första spel som oberoende utvecklare

När Microsoft meddelade att 1900 personer från Activision Blizzard och Xbox skulle sägas upp verkade det som om Toys for Bob ({Skylanders}, {Crash Bandicoot: Nsane Trilogy}) var ett minne blott. Lyckligtvis hade studion och Microsoft andra planer, och förra månaden avslöjade förstnämnda att de ska stå på egna ben framöver och alltså bli självständiga.

Men i meddelandet antyddes tydligt att det verkade som om Microsoft fortfarande skulle vara utgivare av deras kommande projekt, och nu har detta enligt uppgift bekräftats. Enligt Windows Central har corporate vice president för Microsoft Studios, Matt Booty, bekräftat att ett avtal ingåtts mellan Microsoft och Toys for Bob om deras första titel som oberoende studio.

Tyvärr vet vi fortfarande inte vilken typ av projekt det är, men enligt Booty liknar det tidigare titlar som Toys for Bob skapat. Många fans hoppas att Toys for Bob kommer göra ett nytt Crash Bandicoot eller utveckla något med Banjo Kazooie (som ägs av Microsoft), men studion har redan sagt att det ska bli något helt nytt.

<bild>Toys for Bob har lämnat Activision Blizzard men fortsätter jobba med Microsoft.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar