Racing Dreams: Petter testat Le Mans Ultimate inför Le Mans 24H

Rfactor 2-utvecklarna Studio 397 har ju som vi redan vet rullat ut Le Mans Ultimate via early access och även om det saknar innehåll, finpolering och spellägen är det mer än lovligt vackert att titta på och bilfysiken känns väldigt lovande. Inför helgens Le Mans 24H har jag rattat en Ferrari 499P på Spa för att prata lite om hur det känns just nu och vad jag anser att 397 måste förbättra inför den kommande releasen.

Gamereactors 6DOF Full motion-racingrigg består av ett SR3-system från svenska Simrig som monterats på en X1-Pro Cockpit från Simlab och sen placerats ovanpå en Traction Plus Platform från Next Level Racing. Detta drivs av en HP Omen 45L med AMD Ryzen 9 och AMD 7900 XT Red Devil, och i monitorväg använder vi oss av tre stycken LG CX 55" Oled-TV:s. Rattbasen är en Fanatec DD2 med en Podium M4 GT-ratt, en Fanatec Podium Monte Carlo Rally + Podium Button Module och Heusinkvelds Ultimate Plus-pedaler.

Racing Dreams är en serie videosnuttar samt artiklar där chefredaktör Petter Hegevall delar med sig av sitt brinnande intressen for simulatorracing.

Videon ser du nedan:
<video>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar