Playstation Spring Sale har nu dragit igång med fina erbjudanden

Playstation Store Spring Sale har nu dragit igång och precis som Steam- och Epic Games Store-reorna innan dess är den här fullspäckad med erbjudanden som du kanske vill ta en titt på.

Om du vill kolla in hela listan med rabatterade spel kan du göra det här, men vi har valt ut några erbjudanden som du kanske är intresserad av. Först och främst, knappt två månader efter att det släpptes finns {Suicide Squad: Kill the Justice League} redan med 50% rabatt. Det gäller dock bara för Digital Deluxe Edition.

Ett tips är att kontrollera utgåvorna av spelet du köper. Vissa standardutgåvor har inga rabatter, så det är oftare billigare att köpa någon mer påkostad utgåva. Vi kan även tipsa om 50% rabatt på {Mortal Kombat 1}, 45% rabatt på {Dead Island 2: Deluxe Edition} (som tyvärr inte inkluderar expansionerna), 60% rabatt på {Dead Space Remake}, 50% rabatt på {Hogwarts Legacy} och 25% rabatt på {Lies of P}.

Vid sidan av förra årets succéer finns det såklart även äldre titlar till salu. Många av dessa (Ghosts of Tsushima, {Marvel’s Midnight Suns}) ingår med Playstation Plus Extra och Premium, men om du bara prenumererar på Essential kan du passa på att köpa dessa titlar.

<bild>Skynda fynda, som vi brukar säga.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar