Nu börjar Disney Speedstorm-säsongerna kosta pengar

Gameloft meddelar nu att framtida innehåll i {Disney Speedstorm} kommer kosta riktiga pengar istället för spelets egen valuta. Den Barcelona-baserade studion ska snart introducera en del nya funktioner till racingtiteln, varav den mest anmärkningsvärda är turneringar.

Tack vare feedback från communityn kommer turneringarna vara globala tävlingar uppdelade i säsonger (den första börjar med säsong sju, som startar den 17 april) där du kan tjäna Vault-poäng, med vilka du sedan kan köpa tillbehör, både gratis och premium. Säsongerna ska även delas upp i två delar, vardera med fyra eller fem kapitel. Detta innebär dock också förändringar för Gold Passes och Vaults Passes, eftersom de förstnämnda från och med nu endast kan köpas med riktiga pengar och inte med spelvaluta. Varje guldpass (två per säsong) kommer kosta €9,99 och €19,99, och innehåller även en level 15-uppgradering.

Naturligtvis har denna förändring av spelets policy för belöningar inte fallit i god jord hos alla Disney Speedstorm-entusiaster, som har börjat framföra sina klagomål och tvivel om spelets framtid i Reddits subforum. Vissa uppmanar till och med till en direkt bojkott av spelet. Vi får se om denna nya väg för Disney Speedtorm leder dem till framgång eller om de åker av vägen.

<bild>Snart slut på gratistrivseln.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar