Nästa Overwatch 2-hjälte är farlig vart du än står

Om du är Support-spelare i {Overwatch 2} betraktar du sannolikt marken under dina fötter som det enda område där du verkligen känner dig säker från hot. Men så kommer det inte längre vara.

Nästa Damage Hero som anländer till shootern heter Venture och för att passa det fräcka arkeologitemat, använder karaktären en borr som gör det möjligt att gräva under jorden och attackera fiender där de minst anar.

Ventures uppsättning innehåller förmågan Burrow, som är en rörelseförmåga som gör att karaktären kan dyka ner i marken och röra sig som en stor mullvad. Detta kan följas upp med en dash-attack som kallas Drill Dash, som kan kombineras med Smart Excavator för stor skada. Ventures Ultimate-förmåga, Tectonic Shock, gör det möjligt att utföra en förödande markattack som påminner om Reinhardts Earthshatter, men utan den bedövande effekten. Venture har också en hel del förflyttningselement i sitt kit, så håll dig borta från klippor och faror i omgivningarna när någon spelar denna figur.

Venture lanseras som en del av säsong 10 från och med den 16 april, men kommer finnas tillgänglig i spelet som en del av ett tidsbegränsat testevenemang från idag till och med den 31 mars. Kolla in Venture utrustning och förmågor i den nya trailern och förmågebeskrivningen nedan.

<video>

<bild>En liten genomgång av alla Ventures trick på slagfältet.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar