Mike Flanagan rapporteras ta över som regissör för The Exorcist Deceiver

När Universal öppnade plånboken och hostade upp närmare fyra miljarder kronor för rättigheterna till att producera en trilogi av nya Exorcisten-filmer så var förväntningarna så klart skyhöga.

David Gordon Green drog på sig kaptensmössan och hoppades kunna återskapa den succé han åstadkom med sin Halloween-trilogi. Så blev dock icke fallet, och hans första film i den planerade trilogin blev långt ifrån någon sensation.

Kritiker likväl som fans sågade den längs fotknölarna och kort efter premiär blev det tydligt att Green antagligen skulle komma att bli ersatt som regissör i de två planerade uppföljarna. Vilket nu verkar ha skett.

För ryktet säger att ingen mindre än Mike Flanagan har blivit erbjuden rollen som regissör för The Exorcist Deceiver, ett namn många antagligen känner igen och som bär ansvar för en lång rad strålande filmer (och serier) inom skräckgenren de senaste åren.

Med titlar som Doctor Sleep, Midnight Mass, The Fall of the House of Usher och The Haunting of Hill House så finns det plötsligt mycket goda möjligheter att The Exorcist Deceiver kan bli något alldeles speciellt. Vi på redaktionen hoppas vi varje fall på det.

Vad tycker du om Mike Flanagans filmer och serier, samt tror du han kan lyckas vända Exorcisten-trilogin på rätt köl igen?

<bild>Demontajm!</bild>

Källan

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar