Limited Run Games anklagas för att sälja trasiga brända CD-skivor till fullpris

Limited Run Games har blivit kända för att leverera fysiska utgåvor av spel som annars inte hade fått några, ofta både påkostade och fina sådana. Men de är inte utan kontroverser på senare tid och förra året fick en anställd sparken under uppmärksammade former efter ett onlinedrev från en transaktivist sedan hon i sociala medier hypat det då ännu inte släppta {Hogwarts Legacy} och följt högerprofiler på Twitter.

Och nu uppmärksammas de igen på tvivelaktiga premisser. Den här gången uppmärksammas att Limited Run Games i vissa fall säljer brända CD-skivor (CD-R) istället för pressade sådana, utan att informera om saken. Trots det tar de fullpris för spelen och kallar dem "limited games release", där man definitivt kan ifrågasätta hur limiterade brända CD-skivor egentligen är.

I detta fall handlar det om 3DO-titlar, och som andra användare uppmärksammat (på bland annat Reddit) går dessa fullprisspel i oroväckande många fall inte ens att använda i en 3DO, med användare som skriver att de dessutom haft problem med flera utgåvor förr från Limited Run Games.

Företaget har ännu inte kommenterat saken, som dock riskerar att blåsa upp till storm då det är heta känslor på sociala medier just nu från köpare som känner sig rejält lurade.

<bild>Får det lov att vara en bränd CD för 800 spänn?</bild>

<social>https://twitter.com/Voultar/status/1785760704663896230</social>
<social>https://twitter.com/ToddsNerdCave/status/1785752236565348761</social>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar