Kom igång med ditt Fallout 76-äventyr

Om du inte slarvat med ditt Gamereactor-läsande, vet du såklart att Amazons Fallout-serie haft premiär, att den blivit en dundersuccé och att detta i sin tur lett till ett rejält uppsving för Fallout-spelen, där i synnerhet den starkt radioaktiva ödemarken i {Fallout 76} översvämmats av äventyrssugna Vault Dwellers.

Spelet hade dock premiär för sex år sedan och har sedan dess blivit rejält uppgraderat, utbyggt och allmänt förbättrat. Det leder i sin tur till att det inte är alldeles självklart hur man smidigast kommer igång med sitt äventyr, ens för de som spelat tidigare. Därför har Bethesda nu tagit fram en grundlig genomgång med några fina tips på vilka egenskaper du ska välja, hur du ska resonera kring dina vapen, en beskrivning av ditt C.A.M.P. och hur du kan optimera ditt XP-samlande.

Flera av oss på redaktionen har återvänt till Fallout 76 den senaste tiden och förvånats över både det vänliga och hjälpsamma communityt samt över hur oerhört långt spelet kommit sedan lanseringen, och vi kan intyga att flera av Bethesdas tips är riktigt användbara.

Har du återvänt, eller ska du återvända till Fallout 76 – eller är det rent av dags att doppa tårna för första gången?

<bild>Bethesdas ödemark lockar stora skaror äventyrare.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar