Kolla in den nya Star Wars Outlaws-trailern

Ubisoft klantade sig rejält tidigare idag, för trots att de hypat denna trailer i flera dagar, lyckades de själva läcka det viktigaste innehållet för flera timmar sedan. Men… vi har ju fortfarande en riktigt mysig Star Wars Outlaws-storytrailer att gotta oss åt, så det är inte som att vi klagar, även om vi alltså redan visste att spelet släpps den 30 augusti.

I videon får vi se och bekanta oss med några av de gäng och kriminella grupper som utgör huvudpersonen Kay Vess största hinder när hon utforskar galaxen i vad Ubisoft beskriver som "the first-ever open world Star Wars game". Här får vi även stifta bekantskap med några bekanta ansikten som {Jabba the Hutt} och {Han Solo} (som är frusen i karbonit eftersom spelet utspelas mellan {episod} V och VI).

Kolla in trailern nedan för massor av Star Wars-fanservice i ett spel som ser riktigt lovande ut. De som skaffar {Gold}- eller {Ultimate}-versionen av {Star Wars Outlaws} får för övrigt tjuvstarta tre dagar tidigare, alltså den 27 augusti, samt några extra godsaker.

<video>

<bild>Svenskt och tjusigt.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar