Kika på den helt galna trailern till Squirrel with a Gun

En gullig liten ekorre beväpnad med en pistol? Ja, varför inte tänkte utvecklaren Dee Dee Creations LLC antagligen och här står vi nu med en rykande färsk trailer till årets kanske galnaste spel. Det är precis vad det låter som – du får styra en ekorre med tillgång till en radda vapen och gå runt och skjuta ner alla människor som kommer i ens väg. Det bjuds dock även på lite pussel längs vägen där vår gulliga lilla ekorre kan tjäna in lite ekollon som sen kan användas för att låsa upp dolda delar av spelet. Det går förstås också att välja lite hur ond man vill vara, exempelvis kan man hjälpa folk i grannskapet den hederliga vägen i utbyte mot godsaker eller så kan man helt enkelt råna dem på det istället.

Trailern börjar tämligen oskyldigt med den lilla ekorren som klättrar i träd och med en berättarröst som låter misstänkt lik David Attenborough (det är det förstås inte) men sedan ballar det snabbt ur och ekorren börjar gå bärsärkagång i området. Det sker dock inte helt utan anledning utan vår ekorre kämpar för att fly från en hemlig underjordisk anläggning och jagas av agenter som måste besegras.

Squirrel with a Gun har ännu inget spikat datum ännu men är planerat att släppas någon gång under den kommande hösten till PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One och Xbox Series S/X. Den urflippade trailern kan du kika på här.

<bild>Ekorren är helt tydligt van vid att hantera vapen.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar