Insider: Persona 6 är på väg även till Xbox

Det tog lång tid innan Persona-serien debuterade till Xbox, och länge var det framför allt Playstation som prioriterades. Men för två år sedan ändrade sig Atlus och började släppa sina populära spel även till Microsofts konsoler och sedan dess har det rullat på.

Den senaste tiden har Atlus rent av synts till på Microsofts Xbox-event och spelen har lanserats direkt till Game Pass Dessutom, även nysatsningar som {Persona 5 Tactica} och förra månadens {Persona 3 Reload}. Men även om dessa båda spel var både hyllade och efterlängtade, så är det naturligtvis {Persona 6} som fansen ser mest fram emot, och hur blir det med Xbox där?

Vi har faktiskt goda nyheter att bjuda på, för enligt insidern Nate the Hate – som visat sig vara ganska pålitlig – så är Persona 6 faktiskt på väg även till Xbox, och han säger:

"From the information I’ve heard, it does seem that Persona 6 will be coming to the Xbox. I’m not 100% sure if it will be day-and-date with the PlayStation version, but considering the way the Persona games have been day-and-date with the multiplatform releases at this point, it may be a safe assumption to make."

Kort efter lät en annan känd insider som specialiserat sig på just Atlus och Sega slå fast att dennes källor säger samma sak, nämligen att Persona 6 är på väg till Xbox, men även att det kommer till fler plattformar, något vi tolkar som PC och Switch 2.

Atlus andra stora kommande rollspel, {Metaphor: ReFantazio}, är också på väg till Xbox, så det verkar som om Atlus framtida strategi är multiformat.

<social>https://twitter.com/SpawnWaveMedia/status/1768813254149538151</social>
<bild>Enligt flera rykten senaste tiden börjar Persona 6 bli klart och är redo att visas upp ganska snart.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar