Hi-Fi Rush bombarderas av kärlek från spelarna på Steam

Vågen av kritik som haglar mot Microsoft och Phil Spencer efter nedläggningen av Tango Gameworks är inte slut än. En vanlig taktik att visa upp sitt missnöje i spelbranschen är – tyvärr – att så att säga "recensionsbomba" äldre spel på exempelvis Steam och Metacritic, vilket innebär att folk kollektivt går in och skapar snabba, negativa recensioner för att driva ner betygssnittet på spelet. Ett något nedrigt beteende, kan tyckas, vilket nu har drabbat Hi-Fi Rush. Fast precis tvärtom.

Folk har den senaste veckan gått in och fullkomligt överöst Hi-Fi Rush med kärlek och positiva recensioner på Steam. En explosionsartad aktivitet har uppstått där knappt 2000 (av sammanlagt runt 24 000 recensioner sedan januari 2023) har trillat in nu den senaste veckan. Sedan är det förstås svårt att utröna om det rör sig om "omvänd recensionsbombning" i dess rätta mening då Hi-Fi Rush faktiskt redan hade Overwhelmingly Positive Reviews.

Även studions tidigare spel Evil Within och Evil Within 2 har fått sin beskärda del av nya, positiva recensioner. Om än inte riktigt i samma omfattning.

<bild>Recensionsbombning på rätt sätt?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar