Heroes-reboot på väg från originalets skapare Tim Kring

Kommer du ihåg Heroes? TV-serien om normala människor med superkrafter som hade premiär 2006, och som gjorde hela världen bekant med frasen "Save the cheerleader, save the world" och blev startskottet för Hayden Panettieres Hollywood-karriär.

Efter en lysande första säsong (vi älskar fortfarande Hiro) och en bra andra säsong började tittarsiffrorna sjunka avsevärt under den tredje säsongen, och under den fjärde var de så låga att serien lades ner. Nu har det gått nästan 20 år sedan Heroes hade premiär (även om en miniserie med en säsong sändes för nio år sedan), och eftersom allt gammalt ska bli nytt igen i Hollywood verkar det som om det kan vara dags för en omstart.

Tim Kring, som skapade Heroes, försöker nu sälja in Heroes: Eclipsed till filmbolagen, och den verkar ha ungefär samma premiss som den ursprungliga serien med vanliga människor som upptäcker att de har superkrafter, som vissa använder för mänsklighetens bästa medan andra… inte gör det.

Mycket har hänt med superhjältetemat i Hollywood sedan Heroes hade premiär, och vissa tror att publiken tröttnat på konceptet. Det finns dock fortfarande gott om serier och filmer om just superhjältar som lyckas riktigt bra och i slutändan tror vi att seriens framgång kommer att bero på hur bra den är, snarare än något annat.

Hur intresserad skulle du vara av en Heroes-reboot?

<bild>Kommer du ihåg det här gänget?</bild>

Thanks Deadline

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar