Gray Zone Warfare når Steams toppsäljarlista

Early Access har visat sig lönsamt för många utvecklare inklusive Madfinger Games. Deras nysläppta {Gray Zone Warfare} har tagit sig långt upp på försäljningslistorna på Steam. Standardutgåvan är på plats ett just nu och har varit ett väldigt efterlängtat spel. Det är en taktisk skjutare med exfiltrering (i Unreal Engine 5) inte helt olikt {Escape from Tarkov}, där målet är att utföra uppdrag, samla föremål och fly från spelvärlden. Recensionerna på Steam skvallrar om en väldigt ofärdig lansering med dålig prestanda, AI-problem och att lagdödande belönas på grund av att det inte bestraffas. Utvecklarna har redan annonserat en uppdatering för att åtgärda upptäckta problem:

We’re diligently addressing various issues, such as anti-cheat measures and corrupted data, which may result in missing heads, apparel, or secure containers.

Förhoppningsvis får det koka länge och släppas i ett bra skick med 1.0 lanseringen. Vi på Gamereactor tycker det är roligt att den taktiska och simulerande skjutargenren fortsätter att växa. Har du testat Gray Zone Warfare och vad tycker du om spelet?

<bild>Visuellt imponerande när det fungerar.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar