Fler tecken på att en Horizon: Zero Dawn-remake tycks vara på väg

För två år sedan dök det upp rykten som sade att Sony arbetade på en remake av {Horizon: Zero Dawn}, vilket många tyckte lät lite märkligt med tanke på att spelet då bara var fem år gammalt (och idag följdaktligen sju år gammalt), vilket är en extremt kort tid i remake-sammanhang.

Sedan dess har dock Sony visat att de inte har något emot att släppa uppdaterade versioner av sina nyare spel och så sent som tidigare i år kom en remaster av det blott fyra år gamla {The Last of Us: Part II}. Och nu har falkögda Reddit-användare noterat att Sony beslutat att ta bort Horizon: Zero Dawn från både PS Plus Extra och Premium den 21 maj – trots att det är ett förstapartsspel.

Det har i sin tur lett till gott om spekulationer i sociala medier om att Sony inte vill ge bort ett spel "gratis" eftersom den ovan nämnda Horizon: Zero Dawn-remaken faktiskt är verklig och ska utannonseras på det Sony-event denna månad som flitigt ryktats vara på väg.

Om så faktiskt är fallet återstår att se, men om du prenumererar på PS Plus Extra eller Premium och är sugen på Horizon: Zero Dawn så se till att spela det senast den 21 maj, för efter det får du antingen köpa det till fullpris eller invänta den eventuella remaken.

<bild>Snart kanske tillgängligt i uppdaterat skick i nyutgåva.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar