Fabriksbyggaren Foundry har släppts i early access

Det har beskrivits som en utmanare till fabriksbyggar-genren, där titlar som Factorio och Satisfactory redan har skapat bestående intryck hos sin publik. Nu har Foundry, från utvecklaren Channel 3 Entertainment släppts i early access och ska vi döma från det lilla antal reaktioner från folk som redan hunnit påbörja sitt fabriksbygge så är en stor del av spelarskaran positivt inställda.

I nuläget är det inte känt hur länge Foundry ska stanna i early access-format och när den färdiga versionen kan tänkas släppas på marknaden men utvecklarna menar åtminstone på att den fundamentala spelmekaniken har kommit på plats och att teamet i dagsläget arbetar med att addera mer innehåll innan en fullskalig release kan äga rum.

Just nu ska Foundry vara upp till 60 timmar långt och innehåller allt från basbygge, forskning, produktion och allt sådant man kan tänka sig att en värdig fabrikssimulator kan bjuda på. Enspelarläget rapporteras fungera som det ska medan flerspelarläget verkar lida av diverse stabilitetsproblem.

Ska du spela Foundry i early access?
<social>https://www.youtube.com/watch?v=RfP8MZQGlfY</social>
<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar