Eric Kripke studerade 20 rövhål inför scen i The Boys fjärde säsong

Ett av de mest motbjudande ögonblicken i den fjärde säsongen av {The Boys} såhär långt har utan tvekan varit rumphålsscenen. För dem som ännu inte hunnit se det första avsnittet av den nya säsongen, spoiler alert, så avslutas det med en snabb glimt av Billy Butchers rövhål, och det finns tydligen en historia bakom skapandet av den scenen.

Först och främst har seriens skapare, Eric Kripke, i ett inlägg på X avslöjat att rövhålet i fråga inte var Karl Urbans, om du nu undrade. Vi får även veta att Kripke, för att säkerställa att rätt modell valdes, var tvungen att välja en bild "based on about 20 different butthole shots".

<social>https://x.com/therealKripke/status/1802510157144039636</social>

Men det är inte allt, för i en intervju hos Collider bekräftade Kripke också att reaktionen från Claudia Doumits, när hennes karaktär, först såg bilden på rövhålet faktiskt var helt verklig. Det kreativa teamet bestämde sig för att chocka skådespelerskan med den verkliga bilden istället för att låta henne reagera på en blue screen-bild.

"And a funny P.S. on that scene is, when Claudia [Doumit] was shooting it, for all the wide angles, it’s a blue screen. You can’t see what’s on the phone, so she’s reacting to a blue screen. And then, when we moved in for closeup method acting style, we put the real butt on the phone, so her reaction is her real reaction to seeing that butt. I don’t know if we should feel good about that or horrible, but that’s how we got a real reaction from Claudia."

Vad tycker du om {The Boys} fjärde säsong såhär långt?

<bild>Billy Buther inte bara är ett rövhål, utan hans rövhål spelar dessutom faktiskt en roll i säsong fyra.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar