Du måste betala extra för att få spela ett Jabba the Hut-uppdrag i Star Wars Outlaws

Igår fick vi äntligen en bättre titt på {Star Wars Outlaws}, vilket lanseras i slutet av augusti och ärligt talat ser riktigt bra ut. Det erbjuder massor av saker att göra i en öppen värld, men om du inte är villig att betala extra ska du inte förvänta dig att kunna göra allt.

Ubisoft har presenterat Season Pass som ingår i de dyrare Gold- (kostar hela 1199 kronor) och Ultimate-utgåvorna (1419 kronor), men som även kan köpas separat. De avslöjar bland annat att det finns ett exklusivt uppdrag som endast finns tillgängligt för dem som köper antingen säsongspasset eller Gold/Ultimate-utgåvan, och för att göra saken värre så handlar det om Jabba’s Gambit, alltså ett uppdrag som låter oss träffa Jabba the Hut. Ubisoft beskriver det på följande sätt:

"Just as Kay is putting together a crew for the Canto Bight heist, she receives a job from Jabba the Hutt himself. Turns out that ND-5 owes Jabba a debt from years ago, and he has come to collect…"

Jabba och hans väggdekoration (Han Solo) visades i den nya trailern vi fick se igår, och vi vet ännu inte om enda sättet att träffa honom är att köpa det här exklusiva uppdraget eller om det även kommer finnas andra möjligheter att göra affärer med den legendariska gangstern i Star Wars Outlaws. Vi får helt enkelt vänta och se.

Att få folk att betala extra för att träffa Jabba the Hut verkar i ärlighetens namn väldigt passande för den fläskiga rymdgangstern och är helt klart ett tilltag han skulle uppskatta – men vad tycker du om att låsa attraktivt storyinnehåll redan från start i ett singleplayer-spel?

<bild>En audiens hos Jabba kostar tydligen extra.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar