Dead Island 2 har släppts till Steam med 50% rabatt

Till slut har det blivit dags för zombiefesten Dead Island 2:s PC-version att anlända till Steam efter ett år av exklusivitet hos Epic Games Store. Sedan i måndags har det funnits tillgängligt på Valves plattform och detta vill de naturligtvis fira genom att erbjuda ett så kallat "Introduktionserbjudande", eller premiärrabatt om man så vill.

Just nu och fram till den 29:e april går det nämligen att klicka hem ett digitalt exemplar av Dead Island 2 till halva priset. Rabatten gäller samtliga tre versioner av spelet, där standardutgåvan går för 29,99€ (376 kr), medan de två dyrare varianterna, Deluxe Edition och Gold Edition, kostar 32,49€ (400 kr) respektive 39,99€ (463 kr).

När Dead Island 2 ursprungligen släpptes på marknaden för ganska exakt ett år sedan delade vår egen redaktör Mäki ut betyget 7/10 enligt följande slutsats:

"Sammantaget är Dead Island 2 ett underhållande äventyr, i synnerhet om du har någon att spela co-op med. Det är köttigt, långt och bitvis riktigt snyggt. En slags udda Los Angeles-semester om du så vill. Men det är också så troget originalet att det i princip helt saknar överraskningar och känns strukturellt gammalt. Lyckligtvis var originalet ett mycket bra spel, och det är även detta, om än inte riktigt på samma nivå.".

Låter detta som ett erbjudande i din smak råder vi dig att surfa över hit inom en veckas tid, för att säkra din egen zombie-semester till ett ytterst förmånligt pris.

Dags att fynda?
<bild></bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar