Chris Pratt vill vara med i både Marvel- och DC-filmer framöver

När James Gunn nu startar sitt nya DC Cinematic Universe verkar det finnas gott om möjligheter för hans tidigare kollegor att på nytt spela kända seriehjältar. Han har tidigare flera gånger sagt sig vilja återförenas med skådespelare han arbetat med tidigare, och vi vet redan att Sean Gunn ska spela Maxwell Lord, efter att ha haft en stor roll som Kraglin i Guardians of the Galaxy.

Chris Pratt som gjorde succé som Star Lord i Guardians of the Galaxy-filmerna, har siktet inställt på att både spela i Marvel och DC framöver. På frågan från Comicbook.com om det var mer troligt att han skulle ansluta sig till James Gunns DCU eller återvända som Star Lord, sade Pratt nämligen följande:

"Well, it probably make more sense that I would be Star Lord again, but anything is possible, and especially with James over at DC. Maybe there’s something that would be right over there. Maybe both. How about both? Let’s do both. I think it’s 100% both."

Med tanke på den relation skådespelarna byggde upp med Gunn under Guardians of the Galaxy-eran, är det inte alltför förvånande att de flesta av dem är villiga att arbeta med honom igen. Redan 2019, när det verkade som att Gunn skulle bli utsparkad från Disney, vägrade skådespelarna att skriva på för fler Marvel-filmer om de inte återanställde Gunn.
<bild>Blivande DC-hjälte. Och fortsatt Marvel-hjälte.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar