Bethesda spelar nu tidiga versioner av The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls-serien fyllde 30 år igår. Det var den 25 mars 1994 som Bethesda lanserade The Elder Scrolls: Arena och startade vad som så småningom skulle bli en av de största rollspelsserierna i världen.

För att fira detta skrev Bethesda ett långt öppet brev där de berättade historien om det första spelet, den långa vägen fram till idag och nämnde Skyrim samt kommande projekt – tills de kom till den del som vi tror du är mest intresserad av… {The Elder Scrolls VI}:

"Last but not least, yes, we are in development on the next chapter – The Elder Scrolls VI. Even now, returning to Tamriel and playing early builds has us filled with the same joy, excitement, and promise of adventure."

The Elder Scrolls VI utannonserades under E3 2018 och sedan dess har vi egentligen inte hört någonting om det, annat än små snuttar när frågor om det ställts i intervjuer samt en och annan obekräftad läcka. Även om det fortfarande låter som att det är långt borta, vet vi åtminstone att spelet går framåt och nu faktiskt är spelbart, om än i tidiga versioner.

<social>https://twitter.com/BethesdaStudios/status/1772261818003497362</social>
<bild>Brevet i sin helhet.</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar