Avsnitt 458 – HALL OF FAME – ”Äcklad men ändå nyfiken!” – THE LAST ONE! (Nysläpp med rätt ljud)

Reviderat extraavsnitt – för de som har svårt att ta bort ev. nerladdning.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Carl, Fredrik ’Poki och Danny.

Fyra deltagare – en spelvärld fylld av klassiker!

Denna gång slår vi till med ett extra fylligt avsnitt! Ett där vi pratar om Orch infekterade världar, dialogvalens krig bland drakar, stjärnorna och fantasy varelser. Byggandes av bergochdalbana och automatiserade band med metaller.  Ibland kan det dock vara kul att slita skallen av en motståndare, men även att sladda runt på vägarna i hög fart. Detta och mycket mer i detta avslutande avsnitt!

Vill ni ha mer Hall of Fame? Hör av er på valfritt sätt och meddela det! Annars finns chansen att detta troligtvis är dess resoluta slut!

Tack ändå för att ni har lyssnat på vårat tjöt om alla storspel som finns därute ❤️

Upplägget är enkelt, Hall of fame som är Nördlivs pågående lista där vi listar de mest betydelsefulla spelen genom tiderna! Spelen som definierat sin genre, den tid de kom i eller hela spelindustrin i sig självt!

Idén är att vi ska ha med varsitt individuellt spel som vi plockar fram och lyfter in på vår Hall of Fame. Men framförallt att vi även tillsammans har plockat fram ett spel vi känner definitivt hör hemma på listan.

Idag har vi verkligen varierade spel från varandra – där vissa spel verkligen är otippade! För att inte tala om spelet som de två beslutar sig tillsammans för att föra in på vår ’Hall of Fame’!

Vilka är spelen som redan förts in? De kan ni hitta här!

 

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar