Assassin’s Creed Shadows kräver inte uppkoppling medan du spelar

Spelare avskyr generellt när ett spel kräver en ständig online-anslutning för att kunna spelas, trots att vi lever i en värld där man nästan alltid är online. Det är dock förståeligt var frustrationen kommer ifrån eftersom många singleplayer-spel definitivt inte borde kräva en online-anslutning för att kunna användas, och Ubisoft verkar hålla med om detta gällande {Assassin’s Creed Shadows}.

Den franska utgivaren har via X avslöjat att du visserligen behöver en online-anslutning för att installera spelet (och utan tvekan ladda ner en day one patch eller något liknande), men att du inte kommer behöva det för att faktiskt spela spelet framöver. Ubisoft skriver:

"Assassin’s Creed Shadows will not require a mandatory connection at all times. An online connection will be needed to install the game, but you will be able to play the entire journey offline, and explore Japan without any online connection."

<social>https://x.com/assassinscreed/status/1791095143799414951</social>

Den som vill installera sitt Assassin’s Creed Shadows i framtiden när servrarna stängts kommer alltså inte kunna göra detta, men så länge du har ditt spel installerat så är det bara att spela och njuta – även utan uppkoppling. Den 15 november är det premiärdags.

<bild>Vad tycker du om onlinekrav för installation?</bild>

Läs hela nyheten här

Lämna en kommentar